Renovera takterrass i Stor-Stockholm

Vi är ett byggbolag som hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner med renoveringar av takterrasser i Stockholmstrakten. Några av våra lyckade kundprojekt hittar du i bland annat Täby, Sollentuna och Danderyd. Oavsett om det handlar om ett enkelt ingrepp som installation av ett altanräcke eller en omfattande totalrenovering kan ni räkna med ett gott resultat när vi gör jobbet.

Höj värdet på fastigheten eller lägenheten med en terrassrenovering

Att renovera takterrassen kan vara ett utmärkt sätt att ge din lägenhet ett högre marknadsvärde. Vi kan också hjälpa dig att bygga en takterass från grunden, om du har oanvänd takyta. Vi kan också hjälpa till med isolering av takterasser för att skapa en vinterträdgård eller en terrassyta som går att använda året om.

Bostadsrättsinnehavare? Du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss

Om du vill att vi ska renovera din egna takterass kan du använda ROT-avdraget för att sänka priset när vi gör jobbet åt dig.

Kontakta oss för att få en offert på terrassrenoveringen

Du kan anlita oss för renoveringar av takterasser i till exempel Järfälla, Sundbyberg, Solna och andra orter i närheten av Stockholm. Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert för din takterass-renovering. Välkommen!

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *