Trapphusrenovering i Vastastan

För det mesta räcker det med regelbunden städning för att ett trapphus ska kännas fräscht. Precis som andra inomhusmiljöer där många rör sig drabbas trapphus dock förr eller senare av slitage. I det läget är det nödvändigt med mer omfattande åtgärder för att få trapphuset att kännas som nytt igen. Vi är en professionell bygg- och städfirma som kan hjälpa din bostadsrättsförening med detta.

Hantverksskickliga trapphusrenoveringar i hela Stockholmstrakten

Alla våra hantverkare är utbildade och har utöver det många års erfarenhet av trapphusrenoveringar. Det ger oss fingertoppskänslan som krävs för att jobba i och återställa alla typer av trapphus och göra så att de känns som nya. Oss hittar du i Vasatsan och vi jobbar över hela Stockholmsregionen inklusive i orter som Solna, Alvik och Sundbyberg. Vi är experter på trapphusmålning och golvslipning.

Vill du veta vad det skulle kosta att renovera ert trapphus?

Om ni behöver hjälp med trapphusrenovering i exempelvis Bromma, Johannesfred eller Åkeshov är det bara att ni kontaktar oss. Vi gör gärna ett hembesök där vi på plats tar en titt på vilka insatser som krävs i ert trapphus. Mot den bakgrunden tar vi fram en offert som ni får av oss helt utan kostnad.

Läs mer om hur vi renoverar trapphus i Stockholm här.

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *