Ljudtätning i Vasastan, Östermalm & Kungsholmen

Söker du extern hjälp med ljudtätning? Vi är med vår gedigna erfarenhet rätt byggfirma för saken, och hjälper dig gärna med jobbet. Vi erbjuder våra tjänster med ljudtätning oavsett om du tar kontakt med oss som ett byggföretag, en BRF, en fastighetsägare eller en platschef, och vi utför våra projekt i hela Stockholm med omnejd. Hör bara av dig så hjälper vi dig!

Bullerdämpning med metoder efter förutsättningar och önskemål

På vår firma har vi många duktiga hantverkare som kan utföra ljudtätning åt dig på din lokal – oavsett om det gäller kontor, lager, butik, lägenhet eller någon annan typ av rum eller fastighet. Beroende på hur lokalen eller rummet ser ut och vilka behov och önskemål du har använder vi oss av olika metoder vid ljudtätningen, däribland lister, fogmassa och polyetendukar.

Inget projekt är för stort eller för litet

Behöver du hjälp med en del av ditt projekt, eller vill du att vi utför hela jobbet åt dig? Det finns inget som är för stort eller litet i skala för oss, så tveka inte att höra av dig till oss. Vi gör såväl planering som utförande av projektet, och tar dig utan problem hela vägen i mål.

Ta kontakt med våra projektledare

Välkommen att kontakta oss för ett gratis hemsök och kostnadsförslag, när du behöver hjälp att förbättra din fastighet! Mejla oss idag på: byggare@byggentreprenor-stockholm.se

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *