Plattläggning & Renovera Uppfart på Östermalm i Stockholm

Vill du ha hjälp att lägga marksten någonstans i Stockholm med omnejd? Då har du hittat rätt markentreprenör för jobbet. Med bevisat yrkeskunnande har vi under många år hjälpt allt från villaägare till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Vasastan, Norrmalm, Lidingö, Hjorthagen, Solna, Kungsholmen, Gamla Stan, Södermalm m.m. med att lägga marksten på ett högkvalitativt sätt som håller.

En ordningssam markentreprenör för din plattläggning

Vi utför plattläggning för alla tänkbara syften. Här följer några exempel:

 • Uteplatser
 • Gångstigar
 • Kantsten för planteringar och rabatter
 • Uppfarter
 • Entréer

Ger plattläggning rätt till ROT-avdraget?

Typiskt sett är svaret tyvärr nej. Men för enstaka plattläggningstjänster är det möjligt. Plattläggningen måste ske i anslutning till din privatägda bostad, samtidigt som den på något sätt måste vara nödvändig för bostadens funktion. Exempel på plattläggning som kan ge dig rätt till avdraget är i samband med dräneringar eller byggen av entréer.

Extra viktigt att plattläggningen blir korrekt i Sverige

Sveriges temperaturskillnader innebär särskilda utmaningar för plattläggning. Tjäle och omväxlande milda temperaturer ställer höga krav på att förarbetet för plattläggning sker på ett korrekt sätt. Så hör av dig till en rutinerad och yrkeskunnig markentreprenör redan idag för att få en gratis offert för den plattläggning du vill ha hjälp med.

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *