Renovera balkong i Stor-Stockholm

Har du en balkong i behov av renovering någonstans i Stockholm? Vi är en totalentreprenör som hjälper till med balkongrenoveringar i hela Stor-Stockholm, inkluderat i orter och områden som Bromma, Hässelby och Vallentuna.

Låt en expert på balkongrenovering göra jobbet

Vi är specialister på allt inom underhåll av balkonger. När det gäller renoveringar kan vi hjälpa till med allt från tätskikt, till isolering, inglasningar, ytskiktsrenoveringar och mycket annat. Vi vänder oss mot kunder som bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan renovera enstaka balkonger eller ta itu med flera renoveringar åt en förening.

Kan du använda ROT-avdraget när du renoverar balkongen?

Det kan du om du anlitar oss för privat räkning. Du måste dessutom äga och bo i bostaden ifråga där balkongen ska renoveras. Fråga oss bara om ROT när du kontaktar oss så hjälper vi dig med pappersarbetet.

Hör av dig för att få en prisuppgift på balkongrenoveringen

Vill du renovera balkong i till exempel Åkersberga, Upplands Väsby, Sigtuna eller någon annan ort i närheten av Stockholm? Då får du ett bra pris och hög kvalitet i utförandet om du låter oss göra jobbet. Hör av dig till oss och berätta vad du vill ha hjälp med så återkopplar vi med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *