Bygga balkong i Vasastan, Östermalm & Kungsholmen

Är ni en förening, hyresgäst eller lägenhetsägare som gått i tankarna att bygga till en balkong till fastigheten? Att bygga en balkong kan vara en stor investering som öppnar upp många frågor och då vill man helst välja ett tryggt byggföretag. Vi är ett byggnadsföretag som har över 20 års erfarenhet med balkongrenoveringar och hjälpa er med alla funderingar. 

Enklast få kontakt med oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger så hör våra projektledare av sig. 

Våra balkongrenoveringar

 • Nybyggnation balkong
 • Restaurering av äldre balkong
 • Fransk balkong
 • Fönsterrenovering
 • Altanbyggnation 

Totalentreprenad inom moderna balkonglösningar

Vi är i grunden en totalentreprenad som drivs av yrkeskunniga hantverkare med lång arbetserfarenhet inom byggnationer. Därför kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar inom balkongrenoveringar där vi tar hand om hela processen för att underlätta kommunikation och samordning mellan alla hantverksgrupper. 

Renoverad balkonger över hela Stockholm innerstad

Vill ni veta mer eller få ett kostnadsförslag på en balkongrenovering så hör av dig till oss så kan vi svara på alla frågor för förbättra din fastighet! Bland våra byggnationer finner ni oss i Vasastan, Östermalm, Hjorthagen, Stadshagen, Norrmalm och Kungsholmen.

Mejla oss idag på: byggare@byggentreprenor-stockholm.se

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *