Pålitliga PCB-saneringar i Stockholm

Vi är ett välrenommerat saneringsföretag i Stockholm som kan hjälpa dig med PCB-saneringar i bland annat Saltsjöbaden, Huddinge, Trångsund och Haninge. PCB är ett giftigt ämne som kan ställa till med stora hälsoproblem om förekomsten av det inte åtgärdas. Vi är certifierade och utbildade i hur man sanerar fastigheter från PCB på ett säkert sätt som förhindrar att ämnet sprids ytterligare.

Var kan du hitta PCB?

Allt PCB som finns i fastigheter i Sverige skulle egentligen ha tagits om hand redan 2016. Trots det förekommer det fortfarande i fastigheter som byggdes eller renoverades mellan 1956-1973 och som inte renoverats sedan dess. PCB användes som mjukgörande ämne i fogmassor till exempel i lister kring fönster och dörrar.

PCB-sanera i hemmet billigare med ROT-avdraget

Om du äger ditt eget hem och misstänker att det kan innehålla byggmaterial med PCB bör du kontakta oss snarast. Kostnaden för själva saneringen kan du sänka genom att använda ROT-avdraget. Fråga oss om ROT när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Vi inväntar din kontakt

Hör av dig till oss och boka oss för en inventering där vi undersöker om det finns PCB i din fastighet. Vi hjälper dig att skapa giftfria inomhusmiljöer.

Läs mer om hur vi utför PCB-Saneringar i Stockholm här.

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *