Renovera innergård & gårdsbjälklag i Stor-Stockholm

Vi är en väletablerad byggfirma som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare inom allt med renoveringar för gårdsbjälklag, innergårdar och tätskikt. Vi har jobbat på projekt bland annat i Östermalm, Vasastan och Gamla Stan. Vi hjälper människor att utnyttja sina innergårdar fullt ut.

Vi hjälper er renovera ert gårdsbjälkslag

Till våra kunder räknar vi bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Om du har en innergård som behöver rustas upp är vi helt rätt företag för jobbet. Innergårdar sköts ofta om för lite och blir ytor som inte används så ofta som de skulle annars. Vi kan hjälpa dig ta fram en plan för hur man kan göra er innergård till en levande plats.

Kontakta oss för innergårdsrenoveringen

Vi utför innergårdsrenoveringar i bland annat Kungsholmen, Södermalm, Älvsjö och andra orter i Stockholmsområdet. Vet du att er innergård behöver renoveras men är osäker på exakt vilka åtgärder som krävs? Vi hjälper till att ta fram en skräddarsydd helhetslösning för er innergård. Kontakta oss redan idag så återkopplar vi så snabbt som möjligt med ett gratis kostnadsförslag. Vid större renoveringar gör vi gärna ett hembesök innan vi ger er ett exakt kostnadsförslag. Även i det fallet blir offerten så klart kostnadsfri. Välkommen!

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *